Answer 1

ប្រាសាទ ស្ថិតនៅក្នុងរចនាបថសម្បូណ៌ព្រៃគុកកសាងនៅស.វទី៧ មានដូចជា៖

  • ក្រុមប្រាសាទសម្បូណ៌ចែកចេញជា៖

​​១.ក្រុមប្រាសាទខាងត្បូង ឬក្រុមប្រាសាទយាយព័ន្ធ

២.ក្រុមប្រាសាទកណ្តាល ឬក្រុមប្រាសាទតោ


  • ក្រុមប្រាសាទឫស្សីរលៀក
  • ក្រុមប្រាសាទរបងរមាស។

Login or Register to Share Login


Tips to earn more points:

  • Get 2 point for each question.
  • Learn more how to earn point quickly with Point Center



One more step

Please login to share your idea

Register Login